Webmaster & communicatie forum

Webmaster & communicatie forum

Samenwerken is veel leuker dan op je eentje het wiel uitvinden. En als je wel een wiel hebt uitgevonden wil je dat natuurlijk snel delen met andere wieluitvinders. Daarom zijn een paar webmasters en communicatiemensen een Discord ‘discussie’-forum gestart. Allereerst voor webmasters maar omdat allerlei communicatie en vormgeving meteen met veel meer aspecten van de winkel en de promotie te maken heeft is het al snel uitgegroeid naar een platform voor communicatie, promotie en websites.

Het is toegankelijk voor elke deelnemer aan platform Wereldwinkel.Nu. Stefan (ww Bunschoten-Spakenburg) en Arjan (Wereldwinkel.Nu) zijn de beheerders. Vraag bij hen een login aan.

Als er op ons Discord forum gesprekken ontstaan die voor veel meer winkels relevant zijn alleen voor de deelnemers aan het forum, dan zullen we hierover publiceren op de platformwebsite of de e-mail nieuwsbrief.

Deelname aan ons discussie forum is geheel vrijwillig maar het is leuk om van elkaar te horen welke leuke dingen er lokaal ontwikkeld worden mbt publiciteit en website.

SHARE IT: